"Door Versneld Af Te Lossen Op Mijn Hypotheek Houd Ik Nu Honderden Euro's Per Maand Over Om Leuke Dingen Mee Te Doen."

Ontdek Hoe Je Direct Je Maandlasten Kunt VerlagenDatum: 23 december 2012

"Hypotheek Versneld Aflossen"
Kingpin Media
ISBN 978-94-91666-02-5
Net als veel Nederlanders had ik moeite om het hoofd boven water te houden. Net begonnen met werken en een hypotheek afgesloten, vlak voor de crisis. De kosten stapelden zich op en ik wist soms niet meer waar het geld allemaal heenging.

Dat moest anders.

Ik dacht dat het grote merendeel van mijn salaris naar de aflossing van mijn hypotheek ging. Maar dat bleek anders in elkaar te zitten. Met een vriend besprak ik de situatie en hij herinnerde mij eraan dat ik niet alleen afloste, maar ook nog eens rente betaalde. Heel veel rente.

Toen ik op gesprek was bij de bank heb ik natuurlijk gehoord dat ik rente moest betalen, want dat moet iedereen met een hypotheek. Wat ik me toen alleen niet kon voorstellen (of voor wilde stellen) was dat het zo verschrikkelijk veel was.

De rente op de hypotheek zorgt voor zoveel kosten dat ik uiteindelijk bijna het dubbele van mijn hypotheekwaarde moet betalen aan rente!

Mijn vriend tekende het voor me uit in een simpel rekensommetje. Mijn hypotheek bedroeg € 250.000 met een rente van 5,5%. Dat is € 13.750,- per jaar. In een looptijd van dertig jaar betekent dat dus € 412.500. Alleen aan rente!!!

Ik wist dat het anders moest kunnen. Ik had alleen nog geen idee hoe. Naast een fulltime baan had ik net mijn vrouw leren kennen en leidde ik een druk bestaan. Hoe moest ik dan nog tijd zien te vinden om af te lossen op mijn hypotheek? En hoe werkte dat aflossen?

Toen de bankrekening leeg bleef en we ook nog een huwelijk wilden betalen, besloot ik het heft in eigen hand te nemen. Dit moest stoppen. Het was allemaal vrij logisch. Als ik minder kwijt wilde zijn per maand, moest ik zorgen dat mijn hypotheek afnam. Ik moest versneld gaan aflossen.

Ik ben gaan zitten en bedacht manieren om af te kunnen lossen. Natuurlijk kwamen die manieren niet in één keer, laat staan in één week. Maar door toeval lukte het om extra af te lossen. Het bouwdepot van onze hypotheek bedroeg nog ruim € 2.000 en dat geld werd teruggestort op de hypotheek, omdat we het te lang hadden laten staan.
Daarmee werd de hypotheek teruggebracht naar € 248.000 en de rente dus ook ietwat beperkt. Het verschil was nauwelijks merkbaar, maar het was er. Als het ons lukte om ieder jaar € 2.000 af te lossen, zouden we de aflossing een flinke hand kunnen helpen.

En dat hebben we gedaan.

In de loop der maanden hebben we diverse manieren uitgeprobeerd om extra af te lossen. Vrienden en kennissen kwamen met tips, maar ook ben ik zelf op zoek gegaan naar nieuwe methodes. Methodes om extra en versneld af te kunnen lossen op de hypotheek.

We zijn nu drie jaar verder en intussen is de hypotheeksom met ruim € 20.000 verlaagd. Dat scheelt al € 100,- per maand. Van € 100,- kun je best veel doen. Zo kun je wat uitgebreider uit eten, maar ook kun je makkelijker andere uitgaven doen. Maar het fijnste is om te weten dat je zelf af kunt lossen, dat je zelf kunt bepalen hoelang je de rente aan de bank zo duur blijft betalen.

Aflossen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Dat heb ik intussen wel mogen ervaren. Sterker nog: het is leuk om af te lossen. Het voelt lekker om weer geld af te lossen op je hypotheek en de maandlasten te zien dalen. Het geeft voldoening.

Ben jij er klaar voor om versneld af te lossen?

"Wil Jij Weten Hoe Je € 10.000 Per Jaar
(Of Meer) Af Kunt Lossen Op Je 
Hypotheek En Meer Financiële Vrijheid
Kunt Krijgen?"


Als je eenmaal begint met versneld aflossen, zul je merken dat het verslavend is. Het geeft je niet alleen een heerlijk gevoel om je schuld af te lossen, het zorgt er ook voor dat je meer geld over houdt.

Daardoor zul je je een stuk prettiger en vrijer voelen. Je kunt nog meer genieten van de dingen in het leven en je hoeft je minder zorgen te maken over je financiële situatie. Hoe eerder je begint met aflossen, hoe eerder je financiële vrijheid kunt bereiken. Het mooie is dat je het helemaal zelf kunt bepalen.

Wil jij weten:
  • hoe je € 10.000 per jaar af kunt lossen op je hypotheek?
  • hoe je steeds meer financiële vrijheid kunt bereiken?
  • welke 10 manieren er zijn om versneld af te lossen?
  • welke van deze 10 manieren voor jou het beste werken?
  • op welke manieren je aan extra geld kunt komen om je hypotheek af te lossen?
  • waarop je kunt besparen om je hypotheek versneld af te lossen?
  • hoe je het behaalde succes om kunt zetten in een manier om NOG SNELLER af te lossen?
  • hoe je de rentekosten van je hypotheek ieder jaar verder kunt laten afnemen?
  • hoe je de looptijd van je hypotheek zelf kunt bepalen?

Dan is het e-book ‘Hypotheek Versneld Aflossen’ zeker wat voor jou.

In onderstaande tabel zie je mijn eigen voorbeeld. Dit is wat het versneld aflossen van mijn hypotheek voor mij zal betekenen. 

Hypotheekschuld*
Rente
Jaarlijks rentebedrag
Maandlasten
Totaal rentebedrag**
€ 250.000
5,5%
€ 13.750
€ 1.145,83
€ 412.500
€ 200.000
5,5%
€ 11.000
€ 916,67
€ 330.000
€ 150.000
5,5%
€ 8.250
€ 687,50
€ 247.500
€ 100.000
5,5%
€ 5.500
€ 458,33
€ 165.000
Wat vinden anderen van ‘Hypotheek Versneld Aflossen’?

"Ik heb dit boek met veel plezier en herkenning gelezen. De tien tips zijn er eigenlijk veel meer en er zaten veel eye-openers tussen. Als ik wist dat het zo eenvoudig kon zijn, was ik al veel sneller begonnen. De schade valt momenteel nog mee. Het enige verschil is dat ik mijn geld nu niet op een spaarrekening zet, maar doorstuur naar de bank om af te lossen."
- René van der Meer


"In dit boek staan tips die werken voor iedereen. Of je nu een tophypotheek hebt of een bescheiden hypotheek. We willen allemaal aflossen op onze hypotheek en we kunnen dat ook allemaal."
- W. Adam
"Een zeer welkom ebook. Waarom zou je de hypotheek uitzitten tot het einde van je looptijd als je ook zelf actie kan ondernemen? Het boek heeft me ervan overtuigd dat aflossen met wat ik over heb echt het beste is."
- Peter Segers

"Met pijn in het hart heb ik een aantal wijzigingen doorgevoerd in mijn leven, maar het werkt. Dankzij deze bezuinigingen ben ik verrassend eenvoudig in staat om € 8.000 per jaar te sparen en af te lossen. Ik weet zeker dat als ik nog wat meer mijn best doe, ik daar makkelijk  € 12.000 per jaar van kan maken."
- A. van Pelt

"Ik werd erg enthousiast van dit ebook. De ideeën die ik erdoor gekregen heb maken het dat ik dit jaar al € 2.500 opzij heb weten te leggen om af te lossen (ik ben begonnen in november). Vol goede moed ga ik door. Het beloningssysteem waar je het over hebt neem ik ook ter harte, want dat motiveert enorm."
- Hans van Vianen

"Mijn man en ik zijn direct naar onze hypotheekadviseur gegaan, zoals je aanraadde in het boek. Hij zag ons plan erg zitten en dat stimuleerde ons om door te gaan. We hebben een plan opgesteld en lossen nu € 7.500 per jaar af."
- Marlies Timmermans

"Ongeveer de helft van onze hypotheek is intussen al afgelost. Vanzelf. Zonder dat we er iets aan gedaan hebben. Maar met de aanbevelingen in dit boek kunnen we de andere helft in veel minder tijd aflossen. Heerlijk om te weten dat onze financiële vrijheid al op ons ligt te wachten."
- Dick Merkelbach

"Wij genieten erg van het leven, maar merken wel dat het steeds moeilijker wordt. De bezuinigingen hebben ook grip op onze situatie gekregen en we ontkwamen er dan ook niet aan om actie te ondernemen. We zijn zuiniger gaan leven en gaan nu minder op vakantie. Maar ook lossen wij jaarlijks af op onze hypotheek, die ons momenteel ruim € 2.300 per maand kost. Dat is veel teveel en daar willen wij verandering in aanbrengen. Jouw boek heeft ons al aardig op weg geholpen. Bedankt daarvoor!"
- Jan en Maaike Poortman

"De eerste aflossing was een zucht van verlichting. Het was ons gelukt en dat voelt heel erg goed. Wetende wat dit voor gevoel geeft zijn we vast van plan om nog meer af te lossen!"
- P. van Wijk

"Duidelijk en helder geschreven verhaal, waar je eigenlijk snel doorheen bent. Aan het eind tolt het wel van de tips en weet je niet zo goed waar je moet beginnen. Gelukkig is een blik op het boek voldoende om een eerste stap te zetten. We gaan vol goede moed aflossen, net als honderdduizenden andere Nederlanders."
- Jan de Laat

"Mijn ogen zijn geopend. Zulke simpele aanpassingen die zulke voordelen op kunnen leveren. Waarom had ik mijn ogen niet open toen ik de hypotheek afsloot?"
- Pierre Fortin

"In het begin was ik wat sceptisch, maar na verloop van tijd besefte ik dat je gelijk hebt. We moeten ‘het heft in eigen hand nemen’ zoals je zo mooi zegt, willen we niet helemaal kaalgeplukt worden."
- J. van Dieren

"Aflossen is inderdaad makkelijker dan ik had gedacht. Ik ben me niet alleen bewuster geworden van mijn uitgavenpatroon en noodzakelijke kosten, maar ik snap n u ook veel meer van mijn eigen hypotheek. Gek eigenlijk dat ik zo op de bank heb vertrouwd al die jaren."
- Caroline Elberts

"Verleden jaar zijn wij kleiner gaan wonen, omdat we de kosten niet meer op konden brengen. Ook onze kleinere woning vraagt nog veel van ons qua maandlasten. Je boek heeft ons minstens vier punten opgeleverd waar we actief mee aan de slag gaan. Aflossen is nu ons doel en ik weet zeker dat het gaat lukken."
- Cees Bleij

"Bedankt voor dit heldere boek. Het is duidelijk en overzichtelijk en je hebt natuurlijk helemaal gelijk. We kunnen zelf onze financiële situatie in de hand nemen en ons ontdoen van de ‘financiële ketting’ waarover je zo leuk sprak. We gaan ervoor!"
- Marco Morello


Als je nu besteld ontvang je niet alleen mijn boek ‘Hypotheek Versneld Aflossen’, maar ook twee gratis bonussen die je nog meer op weg kunnen helpen.
Bonus 1: ebook “Manieren Om Geld Te Besparen” (t.w.v. € 27,-) waarin je meer te weten komt over besparingen die je eenvoudig in en om het huis kan doen. Deze besparingen kunnen je uiteindelijk helpen om nog meer af te lossen op je hypotheek.


Bonus 2: ebook “Geld Verdienen Met Internet” (t.w.v. € 27,-) waarin je leert hoe je een extra inkomen kan genereren via het internet. Dit passieve, extra inkomen zal moeten groeien, maar kan uiteindelijk wel van toepassing komen om nog meer geld af te lossen.